Видео: Како се создаваше Прада кампањата за мажи

Погледнете како се снимаше новата Прада кампања за машката колекција за есен/зима 2013. Во кампањата се појавуваат Кристоф Волц, Бен Вишкоу и Езра Милер.

Објавено:
17 јуни 2013