Видео: Познатите зборуваат за различностите...

Неодамна одржаниот настан „Бал на различности“ во организација на здружението Дајте ни крилја, беше можност да поразговараме со неколку јавни личности на тема која е наше секојдневие, а сепак се' уште не сме подготвени  да ја погледнеме во очи: различноста.

ж

Ребека, Тони Михајловски, Елена Пандева,  Зорица Црношија и Искра Канзурова го кажаа својот став за различностите, зборуваа за ситуации во кои тие биле поинкави, го споделија и своето мислење за тоа дали „Различни, а исти“ е вистина или комформизам и ја раскажаа својата приказна за различноста.

Објавено:
23 декември 2014