Видео: Празничен мејкап туторијал

Со следниов туторијал за шминка ви предлагаме еден соодветен изглед за претстојните празници. Мејкап артистот Наташа Јовановска од Битола, се фокусира на едноставниот природен изглед, но со нагласени очи во златна нијанса, во духот на празниците.

Објавено:
3 декември 2013