Видео: Претпразнична забава на Fashionel

Ви пренесуваме само мал дел од атмосферата на претпразничната забава која неодамна ја организираше Fashionel со што ја заокружи успешната 2013 година. Забавата вклучуваше и моден перформанс на кој свои предлози за празничен изглед дадоа 13 македонски дизајнери кои учествуваа со свои уникатни парчиња, а меѓу другото беше поставена и изложба на модни фотографии. Меѓу присутните гости беа и голем дел од соработниците на модниот онлајн магазин, дизајнери, стилисти, фотографи, модели, јавни личности од културната сфера, новинари... Еве мал видео сегмент од амбиентот.

 

Објавено:
4 јануари 2014