Видео прилог од ревијата „Раскажувачот“ на Hard to Explain

Откако преку слики и текст ви пренесовме каква беше атмосферата на првата ревија што се случи во рамките на деветтата сезона на Моден викенд Скопје, во продолжение ви прикажуваме како тоа изгледаше но во видео форма.

Наши соговорнички се дизајнерката Марија Дацевска и Катерина Попева.

hte-fi

Објавено:
5 април 2014