Видео прилог од ревијата за колекцијата „Златни узди“ на „Елена Лука“

Инспиративно креативната  атмосфера од ревијата на модната куќа „Елена Лука“,  како и останатите ревии од FWSK,  ви ја прикажуваме и во видео издание. Почувствувајте ја заедничката сила на жената и модата преку креациите, а слушнете ги и и импресиите на дел од познатите јавни личности кои беа гости во публиката  на оваа големо модно случување.

Наши соговорници се: Викторија Лоба, Драгана Левенска, Сара Мејс, Билјана Дебарлиева, Камелија Левенска, сопственичката на „Елена Лука“ -Елена Пандева Китрозоска и други.

Објавено:
6 април 2014