Видео: Производите на Clarissa промовирани и на FWSK

Козметичкиот бренд Clarissa беше дел од годинешново издание на Моден викенд Скопје за сезоната пролет-лето 2018. Во рамките на овој настан, брендот промовираше дел од својата богата понуда на производи, што посетителите имаа можност непосредно да ги запознаат.

Ние имавме можност да поразговараме со ексклузивниот промотор на Clarissa за Македонија, нашиот познат модел Вера Мештеровиќ.

Од разговорот со Вера дознавате за концептот на презентација на нивниот козметички бренд на Модниот викенд Скопје, за сите новости во нивната програма на производи, како и за соработката на Вера со македонскиот моден бренд Елена Лука.

 

Објавено:
5 април 2018
Прегледно:
242 пати