Видео: Шопинг дружба со музата на Елена Лука- шармантната Лила

Откако со текст и слика ви пренесовме каква беше атмосферата  во продажниот салон на Елена Лука во Сити Мол за време на специјалната дружба со познатата Тв водителка Лила М. Стојановска, следно преку интересно спакуван видео материјал  ви ја доловуваме раздвижената слика. Во видето ќе имате можност да погледнете и слушнете нешто повеќе за долгогодишната соработка на Лила и брендот и ќе видите какви фустани бараа дамите од колекцијата „Лила“ со 50% попуст кој трae се до 15-ти јули.

Објавено:
14 јуни 2014