Видео трет ден FWSK: Мода од минатото и иднината споена во сегашноста

Во продолжение ви го прикажуваме видео материјалот реализиран од третиот ревијален ден од деветтата сезона на скопската модна недела. Погледнете ги претставувањата и изјавите  на студентите од Европски Универзитет, Перформансите од победниците на ПОП Мода, Виктор Цветановски, Ана Камчева и Алмир Мили, како и ревијата на младата дизајнерка Ирина Тошева.

Објавено:
9 април 2014