Видео трет ден FWSK: Спој на пролетна бохо женственост и темна артистична зима

Откако вчера во видео форма ви ги прикажавме ревиите и изјавите од  дизајнерите што се претставија на третиот ден  ревијалното претставување на Моден викенд Скопје, во продолжение ги гледате ревиите и импресиите по претставувањето на дизајнерката Стефанија Насеска, Бобан Илиевски и Никола Петровски.

Објавено:
10 април 2014