Видео: Во работилницата на Валентино

Она што се случува за време на производниот процес во големите модни куќи, секогаш било енигма за пошироката публика. Најчесто, сведочиме само за финалниот производ, но притоа останува љубопитството кој, каде и на каков начин ги изработува божествените дизајнерски креации.

Во видеото погоре имате ретка можност да го проследите комплетниот процес на производство на луксузните еспадрили од омилениот италијански бренд Валентино, изработени од кожа и тантела.

Еве зошто овие еспадрили се едно мало уметничко богатство.

Објавено:
30 ноември 2015
Прегледно:
497 пати