Враќање во 90-тите: „Бекстрит бојс“ и Бритни Спирс снимија песна

Ако сте дете од 90-тите и растевте со песните на Бритни Спирс и „Бекстрит Бојс“, тогаш сте во онаа група на луѓе кои веста за нивна заедничка песна ја дочекавте со радост.

Некогашните неприкосновени тинејџ ѕвезди, децении подоцна ги споија силите, со надеж дека ќе се приближат и на новите генерации.

Песната се вика „„Matches", и е дел од новото реиздание на албумот на Бритни „Glory“

Оваа вест ќе беше уште повозбудлива доколку имаа и конкретен видео-запис, но веруваме дека и вака ќе ви го разбудат љубопитство.

Објавено:
12 декември 2020
Прегледно:
216 пати