Запознајте ги дизајнерите на Проенза Скулер

По тој повод дизајнерите лансираа  видео кое е всушност преглед на процесот на изработка на колекциите. Во продолжение погледнете го видеото кое е всушност еден начин на запознавање со работата на дизајнерите на Проенза Скулер.

Објавено:
14 март 2014