Засвети розово - Розов СОС телефон во Скопје!

За време на кампањата Засвети розово, за одбележување на месецот за борба против ракот на дојка, Авон Македонија постави и розов СОС телефон на повеќе локации во Скопје. Телефонот е симболичен приказ на долгогодишната соработка помеѓу Авон Македонија и здружението „Борка“, која вклучува отворање на бесплатни СОС бреви за помош и поддршка на заболените.

 

Објавено:
17 октомври 2014