Хуманитарен Божиќен базар: Рашири ја радоста, ЕЛА на Божиќниот базар во Погон!

15 декември 2023

Во вистинскиот дух на дарувањето, English Language Academy (ELA) ве поканува на срдечен настан - Божиќен базар „ELA во Погон".

Талентираните ученици од English Language Academy (ELA) ја вложија својата креативност и изработија извонредни новогодишни украси и картички кои не само што ќе ве воодушеват и разнежнат, туку и ќе придонесат за благородна цел.

Сите изработки ќе бидат изложени во @pogon.bar на Божиќниот базар во недела 17 декември од 11 до 17 часот. Сите средства што ќе се соберат, ќе бидат донирани на разубавување на животот на децата на Универзитетската клиника за детски болести.

Придружете ни се во ширењето на љубовта и топлината оваа празнична сезона! Секој собран денар на Божиќниот базар ќе биде светилник на надеж за децата кои се соочуваат со здравствени предизвици на Универзитетската клиника за детски болести. Вашето присуство и поддршка ќе го направат нивниот Божиќ малку поубав и посреќен.

Подгответе се и за дополнителна доза радост!
@mitrizzi од @room313musica ќе биде нашиот музички маестро, кој ќе го донира своето време за да уживаме во добра музика.

Искрена благодарност до сочувствителниот тим на Pogon Bar за нивната непроценлива поддршка. Вашата хуманост ги прави настаните како овие можни и влијателни.

Исто така огромна благодарност до Farina's handmade, Сувенири од Скопје, Да за Забави, Ikche Greenfairy, Mia's Handmade и Martina Rmush кои ќе донираат дел од нивните изработки на базарот.

Да се обединиме во духот на дарувањето, радоста и заедништвото и да ја направиме „ЕЛА во Погон" светилник на надеж за оние на кои им е најпотребна.

Се гледаме на 17 декември во @pogon.bar!

Објавено:
15 декември 2023
Категорија: 
Здравје